روشهایی که در انتخاب تجهیزات آشپزخانه های صنعتی جهت تولید مواد غذایی باید به کار گرفته شود شامل موارد زیر می باشد:
1- پخت و سرو : معمولا در رستوران ها یا سازمانهایی که پخت به صورت نمایشی دارند مورد استفاده قرار می گیرد ابتدا سفارش غذا گرفته می شود و بعد از دریافت سفارش غذا با تجهیزات مناسب پخته شده و بلافاصله برای مشتری سرو می شود. سفارش غذای آماده شده برای زمان کوتاهی روی کانتر سر آشپز قرار می گیرد تا پیشخدمت آن را بردارد و در اختیار مشتری قرارش دهد.
2- پخت و نگهداری و سرو:در  این روش  مواد غذایی زمان بیشتری بین پخت تا سرو یعنی بالای 60 دقیقه نگه داری می شوند. مواد غذایی در انواع متفاوتی از تجهیزات نگهداری می شوند برخی از آنها نمایشی هستند و در دید قرار می گیرند و مشتری می تواند غذای مورد نظر خود را ببیند وانتخاب کند. انتخاب دستگاه نگهداری مواد غذایی  که کیفیت و ارزش غذایی مواد طبخ شده را نگه دارد در این روش مهم است.
3- پخت و سرما:در این روش مواد غذایی بلافاصله بعد از پخت سرد و انبار می شوند تا بعدا دوباره گرم شده و مورد استفاده قرار گیرند.

 

مشخصات

آخرین جستجو ها